Torna

Microsite del Sevei

desc_delf_2018.jpg

Calendari Delf escolar

Lliurament dels diplomes d'estudis de llengua francesa i de les plaques de reconeixement als centres organitzadors de les proves

                                   

El conseller d’Educació i Universitat, Martí March, i el cònsol honorari del govern francès, Michel Magnier, varen lliurar ahir a l’IES Bendinat (Calvià) els diplomes d’estudis de llengua francesa (DELF escolar) als alumnes que varen superar aquestes proves i unes plaques de reconeixement per al centres designats com a centre examinador. Els acompanyaren la directora general de Formació Professional i Formació del Professorat, Maria F. Alorda, així com l’agregat de cooperació lingüística del Servei de Cooperació Lingüística i Educativa de l’Ambaixada de França, Stéphane Paris, i la directora d’Alliance Française de Palma, Florence Tricoire.

Podeu seguir la notícia aquí...

Curs 15615 - Preparant als estudiants per a les proves de producció oral i escrita del DELF  

Formació organitzada per el 'Servicio de Cooperación lingüística y educativa de la Embajada de Francia' i el 'Servei de Llengües Estrangeres i Projectes Inernacionals' en colaboració amb l'Alianza francesa de Palma de Mallorca i l'Alliance Française, per professorat de francès o que imparteix una matèria no lingüística en llengua francesa.