Torna

Jornades Estratègies Salut

IV JORNADA DE L’ESTRATÈGIA DE LA MALALTIA RENAL CRÒNICA  DE LES ILLES BALEARS

Hospital Son Llàtzer, divendres 14 de desembre de 2018

 

Aquestes jornades s'inclouen dins el programa divulgatiu i formatiu de l'Estratègia de la Malaltia Renal Crònica de les Illes Balears.

El contingut de la present activitat permet l'apropament dels professionals del primer nivell assistencial a una patologia molt prevalent a les consultes de primària i complexa en el seu seguiment.

Amb aquestes jornades es pretén donar continuïtat a les activitats d'actualització i formació conjunta que, de forma conjunta des de Primària i Nefrologia, apropen als professionals d'Atenció Primària a situacions específiques a la mateixa malaltia que s'aborden habitualment a les consultes hospitalàries. El coneixement d'aquests aspectes ajudarà al fet que els metges de família i les infermeres puguin contribuir com a agents informadors i assessors donant suport als companys nefròlegs durant el seguiment integral del pacient amb malaltia renal.

El curs va dirigit a metges i infermeres d'atenció primària i metges i infermeres dels serveis de nefrologia dels hospitals, així com a tots els professionals que puguin estar interessats en la matèria.

 

 Llistat definitiu de persones inscrites a la jornada [Data d'actualització: 13/12/2018] 

 

Organitza

Acreditació


Sol·licitada l'acreditació a la Comissió de Formació Continuada de les Professions Sanitàries de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears