Torna

Jornades Estratègies Salut

IV JORNADA DE L’ESTRATÈGIA DE LA MALALTIA PULMONAR OBSTRUCTIVA CRÒNICA (MPOC) DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA DE LES ILLES BALEARS

Hospital Universitari Son Espases, divendres 13 de desembre de 2019

La Conselleria de salut organitza la IV Jornada de l’Estratègia de la Malaltia Pulmonar Obstructiva Crònica (MPOC) de la comunitat autònoma de les Illes Balears (CAIB)
L’MPOC està essent objecte d’abordatge en el marc de les estratègies del Sistema Nacional de Salut.

A la nostra Comunitat s’està desenvolupant una estratègia autonòmica específica per millorar la resposta i l’atenció a les persones amb MPOC i les seves famílies. El pròxim dia 13 de desembre de 2019 es celebrarà aquesta Jornada a l’Hospital Universitari Son Espases en la qual es tractaran temes relacionats amb la situació actual de l’Estratègia i les accions que s’estan desenvolupant a la CAIB.

La Jornada s’emmarca en les activitats de difusió i formació de les Estratègies, comptarà amb una primera part de ponències i una segona part de tallers.

La Jornada està dirigida principalment a metges i infermeres d’atenció primària, d’hospitals i d’atenció sociosanitària, fisioterapeutes, i professionals interessats en la formació continuada sobre l’MPOC. També va dirigida a persones interessades en l’MPOC, especialment a aquelles vinculades a les associacions de pacients i familiars.
  

pdf.gif  Llistat definitiu de persones inscrites a la jornada [actualitzat 12/12/19]

 

Organitza

Col·labora

Acreditació


Sol·licitada l'acreditació a la Comissió de Formació Continuada