IV Jornada de l’Estratègia de Cures Pal·liatives de les Illes Balears

Les Cures Pal·liatives: una responsabilitat compartida

11 de Juny de 2014
Hospital Universitari Son Espases.

Presentació

Moltes malalties cròniques greus tendeixen a arribar a una etapa en què s’exhaureixen les possibilitats raonables de curació i evolucionen inexorablement cap al deteriorament orgànic, la plurisimptomatologia i la dependència. Davant el sofriment que molt sovint acompanya les fases avançades de les malalties incurables, els països desenvolupats han elaborat una resposta sanitària organitzada: les Cures Pal·liatives.

És recomanable que la cultura pal·liativa impregni progressivament els serveis convencionals d’atenció, de manera que, quan el tractament ja no millori el pronòstic, l’objectiu no sigui tractar la malaltia sinó tractar el pacient, tenir-ne cura, d’ell i dels seus familiars.

Us presentam enguany la IV Jornada de l’Estratègia de Cures Pal·liatives de les Illes Balears, que en aquesta edició es presenta sota el lema “Les Cures Pal·liatives: una responsabilitat compartida”.

Oberta a tots els professionals i als ciutadans interessats, aquesta Jornada és una oportunitat excel·lent per saber què feim per oferir una millor atenció als pacients que estan en aquesta etapa de la vida i als seus familiars.

Esperam que els temes de què es tractarà suscitin el vostre interès i us agrairem que hi assistiu.


link.gif Conclusions de la IV Jornada de la Estrategia de Cuidados Paliativos de las Islas Baleares (Nou) (Català/Castellano)

link.gif Publicació de les ponències presentades a la jornada (Nou)


PDF Tríptic del programa de la jornada

Col·laboren

Acreditació


Sol·licitada l'acreditació a la Comissió de Formació Continuada