Avancen a bon ritme les tasques de rehabilitació a Santa Àgueda, amb fons de l'Impost de Turisme Sostenible

La vicepresidenta del Govern i consellera de Turisme, Bel Busquets, i la consellera de Cultura del Govern, Fanny Tur, han visitat les obres.

La vicepresidenta del Govern i consellera de Turisme, Bel Busquets, i la consellera de Cultura del Govern, Fanny Tur, han visitat les obres, finançades amb 118.089,59 € de l'ITS, acompanyades de la presidenta del Consell de Menorca, Susana Mora i representants del Consell de Menorca i l'Ajuntament de Ferreries.

La vicepresidenta del Govern i consellera de Turisme, Bel Busquets, ha visitat avui les tasques de restauració de la murada nord del castell de Santa Àgueda al municipi menorquí de Ferreries i ha recordat que aquesta actuació és possible gràcies a la recaptació de l'Impost de Turisme Sostenible que "recaptam dels nostres visitants i l'invertim en diversos objectius", com la recuperació de patrimoni cultural de les illes. S'inverteixen 118.089,59 € en aquesta actuació i, si no hi ha entrebancs importants, podran estar acabades en dos mesos.

Durant la visita, Busquets ha explicat que la rehabilitació del mur nord amb fons de l'ITS "dóna sentit a altres actuacions realitzades d'ençà que es va adquirir aquest castell" i ha remarcat la importància de la col·laboració de les diferents institucions per a la rehabilitació del patrimoni cultural perquè es retorna a la ciutadania i, ha afegit la vicepresidenta, "entre totes les administracions contribuïm a millorar l'oferta turística per fer que vagi més enllà del sol i platja".

Enlaces de interes: