Presentació

Els propers 24 i 25 de novembre el Servei de Formació Sanitària de la Direcció General de Recerca en Salut, Formació i Acreditació  organitza les VI Jornades de Tutors de Formació Sanitària Especialitzada de les Illes Balears, que tindran lloc a l’Hospital Universitari Son Espases.

Com cada any, ha estat el vostre interès per formar-vos en les competències necessàries per desenvolupar la tasca de tutor dels especialistes interns residents de medicina, infermeria, farmàcia, biologia, psicologia, química i radiofísica, amb independència de l’àmbit d’actuació, el que ens ha animat a organitzar-les novament. Us donam les gràcies per implicar-vos com feu amb la docència.

L’edició d’enguany coincideix amb la reducció gradual de les mesures excepcionals que ens hem vist obligats a adoptar per tal de tractar de frenar la pandèmia de la COVID-19, que ha sacsejat i continua sacsejant el món. Confiem segueixi minvant perquè la societat reprengui la vida amb normalitat i sobretot, salut, que sens dubte és el més important.

En aquest context, hem hagut de multiplicar els esforços per poder donar un servei assistencial de qualitat, que tenim el compromís i la obligació de seguir oferint sempre i ininterrompudament a la societat. Això és també quelcom a agrair. Gràcies per la vostra tasca i per la vostra vocació professional.

Sense haver pogut dur a terme les Jornades al 2020, doncs, aquest novembre volem dedicar uns instants a aquesta qüestió, rendint també un homenatge a les víctimes que malauradament han patit i pateixen les conseqüències de tot plegat. Seguirem lluitant per ells.
A més, continuarem i reprendrem els tallers de tutorització, aprofundint en la formació en eines de metodologia docent, en la relació tutor-resident i ampliarem coneixements i habilitats entrenades a edicions anteriors.

En aquestes VI Jornades oferirem també un taller dedicat a la simulació, ja que com alguns sabreu, estrenam instal·lacions amb aquest propòsit; i un taller dedicat a la igualtat i perspectiva de gènere, que tan necessari resulta a dia d’avui, en el que posarem especial atenció a la inclusió i a esforçar-nos en garantir els drets de tothom i una adequat tracte tant en l’àmbit assistencial com en el professional.

Si no heu participat en edicions anteriors esperam que entre tota la oferta de l’edició d’enguany trobeu continguts que us resultin atractius i us animin a seguir participant en aquesta i en futures trobades com aquesta. Trobareu més informació del programa a l’apartat corresponent.

 

FAQ Com funcionen les jornades?

 

Gràcies a totes i tots pel vostre interès i pròxima assistència!


Organitza   Acreditació

SERVEI DE FORMACIÓ

 
Sol·licitada l'acreditació a la Comissió de Formació Continuada de les Professions Sanitàries de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears