Inscripció a les Jornades

Els assistents a les jornades poden assistir a les conferències i a 3 dels 5 tallers, a la inscripció hauran d’indicar la seva preferència.

Degut a la limitació de places, l'admissió per assistir a les jornades es realitzarà per rigorós ordre d'inscripció. Preguem disculpin les molèsties que això pugui ocasionar al mateix temps que agraïm enormement el seu interès per aquesta convocatòria.

Un pic us hàgiu inscrit apareixerà un missatge de confirmació. Podreu recollir la documentació relacionada amb l'esdeveniment, així com un itinerari personalitzat amb l'ordre en el que fareu els tallers que heu escollit, el mateix dia 24 de novembre abans de la conferència d'obertura, al mostrador d'atenció que habilitarem a les portes del Saló d'actes de l'Hospital Universitari Son Espases.
Preguem puntualitat i aprofitem aquest missatge per agrair-vos novament el vostre interès i compromís amb la Formació Sanitària Especialitzada de les Illes Balears

En cas de no poder assistir a les jornades es prega ho notifiquin tan aviat els sigui possible trucant al número de telèfon 971 17 95 97 o mitjançant correu electrònic a formacio@dgaval.caib.es

AVÍS

Finalitzada la inscripció a les jornades per aforament complet