Torna

Ibjove

cursos d'estiu 

 

desc_2019 juniors portada.png

PROGRAMA JÚNIOR 2019 DE CURSOS D'ANGLÈS

Aquest any hi haurà dos torns:
- Primer torn: del 14 de juliol al 28 de juliol, es durà a terme a Dublín (Irlanda) en residència. Aquest torn anirà destinat a joves de entre 12 i 14 anys.

- Segon torn: del 21 de juliol al 4 d’agost, es durà a terme a Dublín (Irlanda) en residència. Aquest torn anirà destinat a joves de entre 15 i 17 anys.

El Programa Júnior s’adreça als joves de 12 a 17 anys i consisteix en un curs d’anglès general de quinze hores setmanals, complementat amb activitats culturals i esportives supervisades per la mateixa escola. S’ofereixen 15 places amb allotjament en residència per torn, en règim de pensió completa .

Només és possible fer la preinscripció per un sol torn.

S’ha assignat a cada illa un nombre de places, de manera que a Mallorca li corresponen 9 places, a Menorca 2, a Eivissa 2 i a Formentera 2 per torn. En el cas que quedin sense reservar places assignades inicialment a Menorca o a Eivissa i Formentera, aquestes se sumaran a les assignades a Mallorca.

El termini per fer la preinscripció del curs començarà el dimecres 10 d’abril, a les 9.00 hores, i acabarà el 26 d’abril, a les 14.00 hores. La data del sorteig de places serà dia 30 d’abril a les 12.00 hores a la nostra oficina del Palma Arena. Les sol·licituds es podran presentar a la nostra oficina o telemàticament al correu: cursosidiomes@gmail.com

Una vegada que l’estudiant ha estat acceptat al curs, disposa de 72 hores per abonar el 50 % del preu de la inscripció. Passat aquest període, si el depòsit no s’ha realitzat, la plaça tornarà a disposició de l’IB-Jove.

El segon pagament s’haurà de fer abans de dia 25 de juny.

Atès que tots els alumnes volaran a Dublín des de l’aeroport de Palma, l’Institut Balear de la Joventut es farà càrrec dels bitllets d’avió, tant d’anada fins a Son Sant Joan com de tornada, dels alumnes procedents de Menorca, Eivissa i Formentera.

Si voleu ampliar aquesta informació, podeu consultar les fitxes. Per a qualsevol consulta, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres mitjançant l’adreça de correu electrònic cursosidiomes@gmail.com, telefonant al 971 17 89 33 (Magdalena).

TORN 12 - 14 ANYS PDF

TORN 15 - 17 ANYS PDF

FORMULARI INSCRIPCIÓ Editor de Text