Torna

Formació Professional

Admissió als cicles formatius fora de termini Curs 2019-2020

En què consisteix?

Les persones que no varen fer la sol·licitud en període ordinari per matricular-se en els cicles formatius, tenen l'oportunitat de matricular-se en les places que han quedat vacants. Per poder optar a n'aquestes places hauran de:

1. Formalitzar el tràmit (que trobareu més abaix) entre el dia 1 i dia 15 de setembre.
2. Consultar la publicació de la llista de persones que han realitzat el tràmit fora de termini. Es publicarà en aquesta mateixa pàgina el dia 19 de setembre i s'indicarà el dia i hora que s'ha d'acudir a l'oficina d'escolarització.
3. Presentar-se el dia i hora al lloc on indicarà la publicació de la llista de persones que han realitzat el tràmit fora de termini i se vos oferiran les places que han quedat vacants.
4. Formalitzar la matrícula amb la documentació pertinent al centre educatiu a on cursareu els estudis

Com saber quines places queden vacants?

El dia i hora que tingueu assignats, a la sala d'espera veureu unes pantalles on apareixeran els estudis que hi ha vancants així com el número de places que queden.

Podeu veure les places que vàren quedar vacants a dia 30 de Juliol en el següent enllaç. Però aquesta informació només és una estimació del que pot quedar, ja que prèviament a la tria que fareu a partir del dia 24 de setemebre, ja hauran triat plaça les persones que en tràmit ordinari és vàren quedar fora plaça en el mes de juny i triaran plaça a principis de setembre.

Places vacants setembre 2019

Llistat de Cites fora de termini

Actualitzat 19/09/2019

- Mallorca

- Menorca

- Eivissa i Formentera

      Calendari

Sol·licitud d'admissió fora de termini Del 1 al 15 de setembre
Publicació de la llista de persones que han sol·licitat l’admissió fora del termini ordinari, amb assignació de cita. 19 de setembre
Inici de les crides per triar plaça A partir del 24 de setembre

      Tràmit

Del 1 al 15 de setembre

(NOTA: Les persones que feren el tràmit dia 1 i part de dia 2 i com a resultat del tràmit haguessin obtingut un justificant a on les dades apareixien com a NULL, no cal que tornin a fer el procés.)

- Tràmit en català

- Tramite en español

© Govern de les Illes Balears