Torna

Formació Professional

PARTICIPACIÓ FIRA HOTELERIA I RESTAURACIÓ (HORECA 2020)

HORECA Balears és un esdeveniment per a professionals del sector HORECA (hosteleria, restauració i servei d'àpats) que possibilita l'exposició als diferents proveïdors els seus productes, comptant amb activitats paral·leles com són les conferències, showcookings, entre d'altres. És el lloc de referència on els empresaris poden oferir i trobar els serveis i productes necessaris per a renovar i actualitzar les seves empreses.

L’apropament dels estudis de Formació Professional al món empresarial és una línia prioritària què es potencia des de la Direcció General de Formació Professional i d’Ensenyaments Artístics Superiors.

Per aquest motiu es valora positivament participar a la “Fira d’hoteleria i restauració” (HORECA BALEARS 2020) a Mallorca, els dies 3, 4 i 5 de febrer i a Eivissa, els dies 18, 19 i 20 de març, amb la finalitat de donar a conèixer les famílies professionals d’Hoteleria i Turisme i d’Instal·lacions i Manteniment.

Els objectius de la Direcció General de Formació Professional i d’Ensenyaments Artístics Superiors en la participació a HORECA BALEARS 2020 són:

a) Promocionar i visualitzar la qualitat de la formació professional i la seva transcendència en l’economia balear.
b) Fer difusió i orientar sobre la diversitat de cicles formatius i de modalitats d’ensenyament que ofereix l’FP en general.
c) Donar a conèixer al sector empresarial el contingut i la qualitat de les tasques que es desenvolupen als centres educatius.
d) Donar a conèixer el contingut i les oportunitats d’inserció laboral o de continuïtat d’estudis dels cicles formatius que imparteix el centre.
e) Reforçar la col·laboració amb el sector productiu tant per a les pràctiques formatives en centres de treball com per a altres projectes que millorin la connexió de l’FP amb la realitat de les empreses.
f) Posar en valor els estudis de formació professional en el sistema educatiu i en el món laboral.

Per participar en aquesta convocatòria, s’ha de dissenyar una activitat en el centre la qual servirà de proposta per realitzar a un esdeveniment del sector empresarial de la família professional, per tal fer visible el treball desenvolupat en la preparació dels nostres alumnes per a la inserció en el món laboral.

Per tal de fer la reserva de l’espai a la Fira HORECA 2020 s’ha d’emplenar la carta de compromís que figura a l’annex I, una programació de l’activitat a realitzar, l’avaluació de l’activitat realitzada, annex II i documents audiovisuals com a mostra d’haver realitzat de l’activitat al centre. La data límit d’entrega de la documentació és el 15 desembre.

20191022 CARTA BASE_HORECA_WEB-EIVIok.pdf Carta als centres d'Eivissa i Formentera HORECA

20191022 CARTA BASE_HORECA_WEB-MALLok.pdf Carta als centres de Mallorca i Menorca HORECA

Annex I - Carta compromís_HOT.doc Annex I - Carta compromís_HOT (Centres d'FP de Mallorca i Menorca)

Annex I - Carta compromís_HOT_EIV_FORM.doc Annex I - Carta compromís_HOT (Centres d'FP d'Eivissa i Formentera)

Annex I - Carta compromís_IMA_MALL_MEN.doc Annex I - Carta compromís_IMA (Centres d'FP de Mallorca i Menorca)

Annex I - Carta compromís_IMA_EIV_FOR.doc Annex I - Carta compromís_IMA (Centres d'FP d'Eivissa i Formentera)

© Govern de les Illes Balears