Torna

Formació Professional

FORTECO 2019 


El programa FORTECO va adreçat al professorat que imparteix classes de les famílies professionals de Transport i manteniment de vehicles i Marítimopesquera als centres on s’imparteix formació professional.

El Servei de Planificació i Participació ha previst, per l'any 2019, 10 ajuts econòmics perquè el professorat d’aquesta família professional hi pugui participar i adquirir els coneixements d’aquests seminaris.

La importància d’aquesta formació rau en que, el professorat rep formació directa de les empreses automobilístiques de la mà dels tècnics que formen els treballadors de les empreses de l’automòbil de diferents marques. El contingut d’aquestes formacions està al primer crit amb innovació i necessitats del mercat de l’automòbil. Aleshores, d’aquests coneixements, a través del professorat, passa a beneficiar-se’n directament l’alumnat que cursa cicles de formació professional a aquesta comunitat.

Sol·licitud seminaris FORTECO

Convocatòria de places i ajuts FORTECO


El termini de la convocatòria és de 8 al 18 de gener.

Sorteig de lletres per al desempat de la convocatòria d'ajuts econòmics per a professorat i places de formació del programa FORTECO (9/01/2018)
 
En el sorteig realitzat el 9 de gener de 2019, per determinar la combinació de dues lletres a partir de les quals s'ordenen alfabèticament les sol·licituds per dirimir les situacions d'empat en el procés d'ajuts econòmics per a professorat i places de formació del programa FORTECO, s'han extret les següents lletres:

 Lletres de desempatBENEFICIARIS_FORTECO_2019.pdf Llista de beneficiaris per a la participació als seminaris FORTECO 2019, ajuts econòmics, criteris de selecció i renúncies. 

© Govern de les Illes Balears