Torna

Formació Professional

Balearskills 2016

balearskill color.jpg

Darrera actualització: 09/11/2016

Convocatòria

 

PDF  Convocatòrial Balearskills 2016.

Editor de Text  Full inscripcció

PDF Calendari, llocs i centre participants (actualitzat)


 

Del 21 al 25 de novembre es varen dur a terme a diferents IES de Mallorca les competicions de formació professional Balearskills. Aquesta competició permet designar els alumnes que han de representar les Illes Balears al campionat Spainskills, que està previst que es realitzi a Madrid de l'1 al 4 de març de 2017.

En aquesta edició de 2016 s'hi han inscrit 22 centres educatius i els alumnes hi han participat en 13 modalitats.

 

El dilluns 21 i el dimarts 22 de novembre es va dur a terme a l'IES Josep Sureda i Blanes de Palma, la competició de Jardineria paisatgística. Hi varen participar el CIFP Joan Taix de sa Pobla, l'IES Josep Sureda i Blanes i l'IES Felanitx. Els alumnes guanyadors foren Andreu Villalonga Martí i Miquel Sastre Morey, ambdós del CIFP Joan Taix.

 

 

 

 

 

 

 

 

El dimarts 22 de novembre es va realitzar a l'IES Llucmajor les competicions d'Instal·lacions elèctriques i d'Instal·lacions frigorífiques. A la d'Instal·lacions elèctriques hi varen participar els següents centres: IES Politècnic de Palma, IES Manacor, IES Pau Casesnoves d'Inca, IES Arxiduc Lluís Salvador de Palma, IES Llucmajor, IES Son Pacs de Palma, IES Felanitx, IES Isidor Macabich d'Eivissa, IES Pasqual Calbó i Caldés de Maó i CIFP Joan Taix de sa Pobla. A la modalitat d'Instal·lacions frigorífiques hi participaren l'IES Politècnic, l'IES Llucmajor, l'IES Isidor Macabich i l'IES Josep Maria Quadrado de Ciutadella.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El guanyador de la modalitat d'Instal·lacions elèctriques fou l'alumne Miquel Melis Martí, de l'IES Manacor, mentre que el d'Instal·lacions frigorífiques fou Llorenç Francesc Villalonga Camps, de l'IES Josep Maria Quadrado.

 

El dimecres, 23 de novembre, es dugueren a terme a l'IES Juníper Serra de Palma un total de sis competicions: Restaurant i Bar, Cuina, Pastisseria, Carrosseria, Tecnologia de l'automòbil i Pintura de l'automòbil.

A la modalitat de Restaurant i bar hi participaren alumnes de l'IES Isidor Macabich, IES Maria Àngels Cardona de Ciutadella, IES Juníper Serra de Palma i IES Calvià. L'alumna guanyadora d'aquesta especialitat fou Isabel María Naranjo Ribero, de l'IES Juníper Serra.

 

A la modalitat de Cuina hi varen participar els següents centres: IES Isidor Macabich, IES Maria Àngels Cardona, IES Juníper Serra, IES Calvià, IES Guillem Colom Casasnoves de Sóller i IES Puig de sa Font de Son Servera. L'alumna guanyadora fou Cristina Llorens Mesquida, de l'IES Maria Àngels Cardona.

 

 

 

 

 

  A la modalitat de Pastisseria hi varen participar quatre alumnes de l'IES Josep Sureda i Blanes, essent la guanyadora l'alumna Quing Quing Yan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A la modalitat de Tecnologia de l'automòbil es varen inscriure els centres següents: IES Manacor, IES Juníper Serra, IES Isidor Macabich i IES Maria Àngels Cardona. L'alumne guanyador fou Carlos Pérez Bossavy, de l'IES Maria Àngels Cardona.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La modalitat de Carrosseria va comptar amb la participació de l'IES Manacor i l'IES Juníper Serra. El guanyador fou Xavier Amengual Quesada, alumne de l'IES Juníper Serra.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Pintura de l'automòbil hi participaren tres alumnes de l'IES Juníper Serra. El guanyador fou Miguel Ángel Bauzá Puigdemont.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El dijous 24 de novembre es dugueren a terme les competicions de Perruqueria i Estètica a l'IES Francesc de Borja Moll de Palma. A la modalitat d'Estètica es varen inscriure 5 alumnes de l'IES Francesc de Borja Moll i la guanyadora va ser Irina Clement Covas.

 

 

 

 

 

En la modalitat de Perruqueria varen participar-hi l'IES Francesc de Borja Moll, l'IES Isidor Macabich, l'IES Cap de Llevant de Maó i el CIFP Joan Taix. La guanyadora fou l'alumna Alba Perelló Rodríguez, del CIFP Joan Taix.

 

 

 

 

 

El darrer dia de competicions fou el divendres 25 de novembre. Va esser el torn de Suport de xarxes i de Disseny web, competicions que es realitzaren a l'IES Manacor. En la modalitat de Suport de xarxes varen competir alumnes de l'IES Pau Casesnoves d'Inca i de l'IES Manacor. El guanyador fou Marc Ochoa Monserrat, de l'IES Pau Casesnoves.

 

En l'especialitat de Disseny web hi va participar l'IES Manacor, l'IES Joan Ramis i Ramis de Maó, l'IES Francesc de Borja Moll i l'IES Pau Casesnoves. L'alumne guanyador fou Josep Pons Pons, de l'IES Joan Ramis i Ramis.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Els alumnes guanyadors de cada una de les 13 modalitats competiran a nivell nacional a l'Spainskills, que es durà a terme a Madrid de l'1 al 4 de març de 2017.

 

 

Directius tècniques:

 

Documents sobre les directius técniques de les proves.

 

PDF DT Instal·lacions elèctriques 16-17-1
PDF DT_Skill13_Carrosseria_2016_OK
PDF DT_skill27_ JARDINERIA
PDF DT_SKILL29_PERRUQUERIA_odt
PDF DT_skill30_ Estètica 2016
PDF DT_skill34_Cuina_OK
PDF DT_Skill38_Refrigeracio_v2
PDF DT_SKILL39_SUPORT DE XARXES
PDF DT_Skills 17_disseny_web

PDF DT 35 REST i BAR_2016

 

 


Test projects

 

PDF TP skill39 SUPORT DE XARXES_v2
PDF TP_ Skill13_Carrosseria_2016
PDF TP_Skill 29 Perruqueria
PDF TP_Skill17_disseny_web
PDF TP_skill18_Instal_Electriques
PDF TP_skill30_Estètica (V2)
PDF TP_skill33_TECNOLOGIA AUTOMÒBIL_v3
PDF TP_skill34_Cuina


PDF TP_skill35_Restaurant i Bar_v2
PDF TP_skill36_Pintura_automòbil
PDF TP_SKILL37_ JARDINERIA_OK
PDF TP_Skill38_refrigeració_V3

PDF TP32_pastelería2016

 

 

© Govern de les Illes Balears