Torna

Plans de formació de l'EBAP

Instruccions per a la matriculació per Intranet

 

Encara que l’opció de matricular-se en paper segueix vigent, us recomanam que us matriculeu als cursos de l’EBAP a través de la Intranet.

Les passes que cal seguir són les següents:

1. Accediu a la Intranet mitjançant el portal de la CAIB i clicau damunt l’opció de Serveis al personal per entrar al Portal de Serveis al Personal.

2. Quan estigueu a la pàgina personal del portal esmentat, heu de fer clic a l’opció Formació de l’EBAP del Menú principal que hi ha a la part esquerra de la pantalla.

3. Aleshores se us desplegarà un menú que inclou, entre d’altres, les opcions següents:
    - Plans de formació
    - Sol·licitud cursos
    - Cursos sol·licitats
    - Cursos certificats

4. Heu de clicar sobre l’opció Sol·licitud cursos. Us apareixerà una pantalla en què haureu de seleccionar l’illa i el pla de formació. Després, heu de fer clic a l’opció Cerca.

5. Es desplegarà la llista dels cursos disponibles i us sol·licitarà que indiqueu el curs o cursos als quals us voleu inscriure. Heu de llegir les instruccions del curs (a l’enllaç Vegeu condicions), acceptar-les i clicar sobre el botó Inscripció al curs més. Posau atenció al curs al qual sol·licitau matricular-vos, perquè després no es pot anul·lar la inscripció.

6. Tornau una altra vegada al Menú principal de la franja esquerra, en el qual havíeu clicat a l’opció Sol·licitud cursos, i feis clic ara a l’opció Cursos sol·licitats. A continuació, seleccionau l’any 2015 en el desplegable Any que apareix en pantalla. Després, accediu a l’enllaç Mostra imprès dels cursos sol·licitats full.

7. Molt important: imprimiu el resguard dels cursos als quals us heu matriculat, perquè és l’únic justificant per a possibles reclamacions.