Torna

Servei d'Atenció a la Diversitat

    

FAMÍLIES

                                        Català

                                      Castellà

Tres consells durant el confinament, elaborat per l'equip d'orientació educativa i psicopedagògica Palma 2

PDF IMPACTE DEL CONFINAMENT. QUÈ PODEM ESPERAR I COM PODEM AJUDAR. TRÍPTIC. (CONVIVÈXIT)
PDF CERCLES DE DIÀLEG EN FAMÍLIA. (CONVIVÈXIT ha elaborat aquest document. Planteja la creació d'un espai a casa per tal d'expressar les opinions, sentiments, emocions dels membres de la família durant el confinament)
PDF COM PARLAR ALS NOSTRES FILLS I FILLES DEL CORONAVIRUS (Elaborat per l'EADIVI, consells fonamentals per ajudar a la comprensió dels nostres fills i filles del que està passant aquests dies)
PDF RECOMANACIONS DE FISIOTERÀPIA ESCOLAR (elaborat pels fisioterapeutes escolars de la DG de Primera Infància, Innovació i Comunitat Educativa. Us presentam consells per mantenir-nos en bones condicions físiques i millorar l'autonomia de tots els alumnes que reben aquest servei al centre educatiu)
PDFRECOMENDACIONES DE FISIOTERAPIA ESCOLAR (elaborado por los fisioterapeutas escolares de la DG de Primera Infancia, innovación y Comunidad Educatica. Presentamos consejos para mantenernos en buenas condiciones físicas y mejorar la autonomía del alumando que recibe este servicio en su centro educativo)
PDF CONSELLS PER A FAMÍLIES I ADOLESCENTS (Infografia UIB)
PDF  GUIA PER A FAMÍLIES AMB NINS/ES AMB PATOLOGIES NEUROLÒGIQUES INFANTILS (Associacio de pediatria de Madrid)
PDF psiCOVIDa-10. (informació útil en castellà, pautes i dinàmiques per a tota la població. Trobaràs material per persones amb ansietat, vulnerables al virus, persones amb malalties, per a famílies i fills, per discapacitats, gent gran, teletreballadors, mindfulness, gestió de pensaments i molt més)
PDF Guia de gestió psicològica davant quarentenes per malalaties infeccioses. (Col·legi Oficial de psicòlegs de Catalunya)
PDF RECOMANACIONS PER LA CURA I EL BENESTAR EN TEMPS DE CONFINAMENT. EQUIP PSICOSOCIAL IRIDIA (Recull de recomancions de cura personal i de la llar, gestió de la informació i de les emocions, prevenció de conclictes i situacions d'especial vulnerabilitat.
PDF JOCS DE TAULA (l'EOEP de Palma 1, ha fet un recull de jocs per jugar a casa)
ENLLAÇOS D'INTERÈS
Pàgina Web MARES I PARES. Espai a on trobreu quantitat de recursos per fer més divertit l'estat de confinament.
Pàgina WebRECOMENDACIONES PARA SEGUIR MANTENIENDO ESTILOS DE VIDA ACTIVOS DURANTE EL ESTADO DE ALARMA
Pàgina Web Ciència per a tothom. Experiments per fer a casa. UIB
Pàgina Web Recull de jocs i materials per elaborar-los. UIB