Torna

Portal del Consumidor

 

Concurs escolar Consumópolis
 

  ATENCIÓ: els terminis d'accés a la primera fase i la pujada de treballs estan suspesos fins al 2 de juny a causa de l'estat d'alarma.

lazo_pdf.gif Resolució del director general de Consum de 4 d'octubre de 2019 per la qual s'estableix la convocatòria autonòmica, la constitució del jurat i altres consideracions relatives al desenvolupament a les Illes Balears del concurs escolar Consumópolis 15 sobre consum responsable, corresponent al curs 2019-2020

lazo_pdf.gif  Resolució del director general de Consum de 3 de març de 2020 per la qual es nomenen els membres del jurat per a la valoració dels equips que optin a la convocatòria autonòmica del concurs escolar Consumópolis 15 (2019-2020)

lazo_pdf.gif  Bases reguladores del concurs

lazo_pdf.gif  Instruccions generals de participació

lazo_pdf.gif  Document d'ajuda

lazo_pdf.gif  Carta promoció del concurs

lazo_pdf.gif  Carta de presentació

  

Concurs escolar que organitza anualment la Direcció General de Consum del Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social, juntament amb els organismes de consum de diferents comunitats autònomes, sobre consum responsable.

L'objectiu de Consumópolis és oferir a la comunitat escolar una eina pràctica i dinàmica que contribueixi al desenvolupament integral d'actuals i futurs consumidors. Consumópolis afavoreix l'aprenentatge de conceptes, procediments i actituds que possibiliten la construcció d'una societat de consum cada vegada més justa, solidària i responsable.

Es pot accedir al concurs a través de la web de la Plataforma Virtual d'Educació i Informació Consumópolis, l'adreça de la qual és http://www.consumopolis.es/

  

go.gifAccés a edicions anteriors

go.gif 200 alumnes del col·legi Sant Josep Obrer de Palma assisteixen a la presentació de la 15a edició de Consumópolis

 

 

Master Class Alex Fito Consumopolis 15