inici . inicio

desc_símbolo youtube ok.png    desc_símbolo instagram.png   desc_logo twiter.jpg   desc_símbolo facebok.png

esdeveniment

Esdeveniments

Comissió Permanent Virtual CPV 4/2020

03/04/2020 a les 11:52 - 07/04/2020 a les 14:00

Comissió Permanent Virtual núm. 4/2020

Durada.- 03/04/2020 (11:52 h.)  --  07/04/2020 (14:00 h.)

Ordre del dia

Per indicació del president, us convoc a la comissió permanent de caràcter virtual del Consell Econòmic i Social, per aprovar la comissió de treball encarregada d'elaborar la proposta de dictamen relatives a les següents sol·licituds de dictamen:

 -Projecte de decret de principis generals del procediment de reconeixement de família monoparental i de família nombrosa.

- Projecte de Reglament de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials, que té per objecte establir el règim jurídic dels serveis d'acolliment residencial per a persones menors d'edat a Mallorca.

La comissió proposada és la d'Àrea Social, que té com àmbits d'actuació:  Salut i consum, assumptes socials, polítiques d'igualtat i polítiques d'integració, educació i cultura. La presidenta de la comissió és Malena Riudavets Suárez; els membres titulars són Francisco Martorell Esteban, Jordi Mora Vallbona, Eva Beatriz Cerdeiriña Outerial, Sonia Saavedra Ferreira i Pau Antoni Monserrat Valentí; i els membres suplents són Rafael Ballester Salvá, Alfonso Rojo Serrano, Francesc Mellado Serra, Ana María Landero Recio, Alfonso Luís Rodríguez Badal i Antoni Serra Puig.