Torna

CATIB

 

Coordinació Autonòmica de Trasplantaments de les Illes Balears

 

La CATIB és el conjunt de recursos sanitaris, humans i materials implicats en el procés de donació i trasplantament d'òrgans i teixits.

Està constituïda per:

  · La Coordinació Autonòmica deTrasplantaments, adscrita a la Direcció General competent en matèria de trasplantaments de la Conselleria competent en matèria de sanitat.
   · Els Centres Sanitaris, públics i privats, acreditats per a la detecció, extracció i/o implant d'òrgans i teixits. 

    Es tracta de desenvolupar una xarxa d'informació que permeti identificar tots els donants potencials de la nostra comunitat, així com de les activitats dirigides a l'obtenció d'òrgans i teixits.

    La Coordinació de Trasplantaments funciona com una oficina d'informació i actuació extrahospitalària en tot allò relacionat amb el trasplantament d'òrgans i teixits, amb autonomia i organització pròpia, dependent de la Direcció General d'Acreditació, Docència i Recerca en Salut de la Conselleria de Salut de les Illes Balears.

    INFORMACIÓ DESTACADA
     

    8 de març de 2018
    Hotel Pachá de Ibiza

    pdf.gif  Programa

    pdf.gif  Pòster

    Finalitzada l'inscripció per aforament complet


    Balears registra un nou rècord de donació d'òrgans amb una taxa que supera la mitjana nacional 
    Durant l'any 2017, els hospitals públics de les Illes Balears van generar 173 òrgans per a trasplantaments gràcies a l'altruisme de 55 donants i les seves famílies... [+]

    Sol·licita el carnet de donant
    El carnet acredita la vostra voluntat personal i solidària de donar òrgans i teixits de qualsevol part del vostre cos... [+]
     
    ENLLAÇOS RELACIONATS