Torna

Canvi Climàtic

c

Calculadora de CO2

c

c

La calculadora de CO2 es troba a la vostra disposició des de l’any 2007. Aquesta eina virtual permet, a través d'un test sobre els hàbits diaris a casa i el nombre d'electrodomèstics que s'utilitzen, calcular el nivell de gasos que emet cada habitatge a l'atmosfera al llarg d'un any.

Es tracta d’un material interactiu que tracta de conscienciar sobre quines són les principals fonts emissores de CO2, és a dir, quines són les que més contribueixen al canvi climàtic.

Una vegada es realitza el test, el programa de la calculadora mesura l'emissió de CO2 que es realitza per habitant i any a l'atmosfera, a més de precisar en quina mesura cada habitatge supera o compleix els límits d'emissió de gasos permesos en el protocol de Kyoto.

Després del test, la calculadora ofereix consells pràctics per reduir, a través dels hàbits quotidians en l'habitatge, les emissions de gasos que provoquen l'efecte hivernacle. Es pot comprovar a través d’aquesta eina que els electrodomèstics que més emanacions realitzen a l'atmosfera són els aparells de climatització, tant d'aire condicionat com de calefacció.

 

Pàgina Web Accedeix a la calculadora de CO2

 

Arxiu Multimedia Vídeo explicatiu sobre la calculadora de CO2