Volem REBre el que toca

Detall Notícies

UGT i CCOO ofereixen el seu suport al Govern pel procés de negociació del nou Règim Especial de les Illes Balears.

La consellera Catalina Cladera s'ha reunit amb sengles delegacions dels dos sindicats, encapçalades pels secretaris generals de Balears, José Luís García, per CCOO i Alejandro Teixías d'UGT.

18/07/2017

El Govern manté el full de ruta per a informar a tots els interlocutors socials de les mesures contingudes dins del document que ha de servir de base per la negociació del nou Règim Especial de les Illes Balears. La ronda d'encontres de la consellera d'Hisenda i Administracions Públiques, Catalina Cladera ha continuat avui amb els sindicats CCOO i UGT, que han comparegut a la reunió amb sengles delegacions encapçalades pels seus secretaris generals respectius, José Luís García, i Alejandro Teixías.

Aquestes reunions també tenen per objecte poder acabar de completar el ventall de mesures que es proposaran al Govern central en la pròxima ronda de negociacions que es té previst engegar, segons l'acord al qual van arribar la vicepresidenta del Govern central, Soraya Sáenz de Santamaría, i la presidenta del Govern, Francina Armengol, en la seva recent trobada. Tant UGT com CCOO han mostrat la seva disposició a oferir suport per aconseguir millorar les prestacions que reben ciutadans, empreses i administracions de les Illes Balears, per a poder compensar els greuges causats per la insularitat.

A la trobada també hi han participat el director general de Pressuposts i Finançament, Joan Carrió, i la directora de l'Agència Tributària de les Illes Blaears, Maria Antònia Truyols.

Informació Addicional