desc_ibetec.jpg
 Portada    Català    Castellano   

Tornar al llistat de notícies

14/02/2019

El Govern millora les comunicacions de seguretat i emergencies a Can Picafort

Bartomeu Tugores, director gerent de l'Entitat Pública Empresarial de Telecomunicacions i Innovació de les Illes Balears, IBETEC, (depenent de la Vicepresidència i Conselleria d'Innovació, Recerca i Turisme) i el sr. Pedro Sastre, director general de l'Hotel Tonga Tower Design Hotel & Suits, han signat un conveni de col·laboració que permetrà la instal·lació d'una estació de telecomunicacions tetraIB a l'hotel Tonga Tower Design Hotel & Suits situat a Can Picafort.

Els serveis de les estacions TetraIB estan orientats a oferir comunicacions segures al personal de les administracions públiques amb competències de Seguretat i Emergències de les Illes Balears. Entre d'altres, l'Institut Balear de la Natura (IBANAT), les Agrupacions de Voluntaris de Protecció Civil (AVPC), el personal operatiu del Servei d'Emergències d'Illes Balears (SEIB112) depenent de la Direcció d'Emergències del Govern, els Serveis d'Atenció Mèdica Urgent (SAMU061) de l'IB-Salut de la Conselleria de Sanitat i Consum, i la major part de les policies locals.

La instal·lació d'una estació de telecomunicacions tetraIB a l'Hotel Tonga Tower Design Hotel & Suits proporcionarà una millora de cobertura a tota la zona costanera dels diferents municipis de Santa Margalida i Muro i millorarà, per tant, la seguretat en aquesta zona turística.

 C. Blaise Pascal, s/n. Edifici Adduno - Parc Bit (Ctra. Palma - Valldemossa, km. 7,4) - 07121 - Palma
Tel.: +34 971 17 73 54 - Fax: +34 971 17 69 95 - Correu-e: administracio@ibetec.caib.es
www.ibetec.cat