Modificació de la localització de la superfície per la qual s'ha concedit una autorització

En casos justificats degudament, es poden fer modificacions de la localització de la superfície per a la qual s'ha concedit una autorització, sempre que la nova superfície tingui la mateixa mida en hectàrees i que l'autorització continuï sent vàlida. Per poder dur a terme una modificació, el titular de l'autorització ha de sol·licitar de manera motivada la modificació amb anterioritat a la realització de la plantació davant la Direcció General d'Agricultura i Ramaderia. La realització de la plantació ha de ser posterior a la resolució per part de la Direcció General d'Agricultura i Ramaderia.

 

En cas que la nova superfície radiqui en una altra comunitat autònoma, el titular de l'autorització ha de presentar la sol·licitud de modificació davant l'autoritat competent on radiqui la nova superfície on es vol plantar. Aquesta autoritat ha de comunicar a la Direcció General d'Agricultura i Ramaderia que vol sol·licitar una modificació en una altra comunitat autònoma. La nova superfície agrària ha d'estar a disposició del sol·licitant per qualsevol règim de tinença en el moment de la presentació de la sol·licitud de modificació i en el moment de la comunicació de la plantació.

 

En cas que la sol·licitud sigui per modificar la localització d'una autorització concedida per a una nova plantació, el sol·licitant ha de justificar que en el moment de la presentació de la sol·licitud de l'autorització a modificar tenia a la seva disposició la nova superfície per a la qual se sol·licita la modificació.

 

En cas que la sol·licitud sigui per modificar la localització d'una autorització concedida per a una nova plantació, la nova superfície no pot estar localitzada en una zona en què s'hagin aplicat limitacions i s'hagi assolit el límit màxim, mentre la superfície inicial estava situada fora d'aquesta zona.

 

Les sol·licituds han d'indicar la mida i la localització específica de la nova superfície a plantar, s'han de presentar d'acord amb el següent model, dirigida a la Direcció General d'Agricultura i Ramaderia de la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca, en el registre de la Conselleria de Medi Ambient Agricultura i Pesca, a les delegacions comarcals del FOGAIBA o als consells insulars, o bé en la forma que estableix l'article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i el procediment administratiu comú.

 

sol_licitud_modificacio_localitzacio.pdfsol·licitud_modificació_localització.pdf

sol_licitud_modificacio_localitzacio.docsol·licitud_modificació_localització.doc

 

El termini de resolució és de tres mesos des del moment de presentació de la sol·licitud i el sentit del silenci és estimatori. Una vegada executada la plantació de vinya, el sol·licitant ho ha de comunicar a la Direcció General d'Agricultura i Ramaderia.