DOCUMENTACIÓ GENERAL QUE S'HA D'APORTAR


- SOL·LICITUD de la subvenció.Sol·licitud subvenció Innoempresa 2009.pdfSol·licitud subvenció Innoempresa 2010.pdf

 

- QÜESTIONARI

   -  Qüestionari organisme intermedi QÜESTIONARI OI 2009.pdfQÜESTIONARI OI 2010.pdf

   -  Qüestionari PIME QÜESTIONARI PIME 2009.pdfQÜESTIONARI PIME 2010.pdf

 

- DNI/NIF del sol·licitant si és persona física.

NIF/CIF o tarjeta d'identificació fiscal de l'empresa i DNI del seu representant legal si és persona jurídica.

- TG-002 Imprès de sol·licitud de transferència bancària, o document bancari que acrediti la titularitat del compte si no son perceptors de la Comunitat Autònoma. TG-002.pdfTG-002.pdf

 

- MEMÒRIA DE L' ENTITAT que ha d'incloure l'activitat, la trajectòria, la infraestructura, etc., de l'empresa. En cas de ser organisme intermedi, relació d'empreses participants.

- MEMÒRIA TÈCNICA I ECONÒMICA del projecte o activitat que s'ha de realitzar i que ens permeti l'avaluació segons les característiques de cada línia de subvenció (1.1,1.2,1.3,2.1,2.2,2.3,2.4,3.1,3.2) i els criteris de valoració i ponderació entre línies, annex 5 de la convocatòria.Criteris valoració i ponderació entre línies 2009.pdfCriteris valoració i ponderació entre línies 2010.pdf

- IAE còpia de l'IAE.

A MÉS, LES ASSOCIACIONS han d'adjuntar una còpia actualitzada dels estatuts i de l'acta de nomenament del president o presidenta i el representant legal (si aquests documents no estan ja dipositats a la D G de Promoció Industrial) o la manifestació que no han sofert variació.


DOCUMENTACIÓ GENERAL QUE L'ADMINISTRACIÓ HA DE TREURE D'OFICI si no es denega l'autorització de forma expressa.

- CERTIFICATS de l'Agència Estatal de l'Administració Tributària i de la Tresoreria General de la Seguretat Social que justifiquen que s'està al corrent de pagament.

- REGISTRE MERCANTIL (certificat o nota simple en cas d'empreses societàries).