1. INNOVACIÓ ORGANITZATIVA I GESTIÓ AVANÇADA

1.2 Realització de diagnòstics de situació i elaboració i implantació de plans estratègics

El pla estratègic:

  • És una eina de diagnòstic, anàlisi, reflexió i presa de decisions sobre el quefer actual i el camí que ha de recórrer l’ empresa en el futur per adequar-se als canvis i demandes que imposa l’entorn i per desenvolupar el seu projecte empresarial amb personalitat pròpia.
  • És el document formal que conté i descriu la raó de ser de l’empresa, estableix estratègies, objectius, metes i directrius basades en una anàlisi de la situació de l’entitat, tenint en compte oportunitats i amenaces del medi extern i fortaleses i febleses de l’organització.

Beneficiaris

PIME                    OI

Característiques dels projectes

Les PIME han de contractar serveis de consultoria estratègica que els ajudin a reflexionar i planificar la seva estratègia empresarial a mitjà i llarg termini.

Els plans estratègics han de permetre estructurar a les empreses com han d’operar en el futur, com s’han d’enfrontar als desafiaments de l'entorn i com han de gestionar els seus recursos i processos. PLA ESTRATÈGIC

El sol·licitant haurà de justificar quins objectius persegueix quan sol·licita ajuda per elaborar un pla estratègic.

Les col·laboracions externes que elaboren plans estratègics en aquesta línia han d'acreditar experiència en consultoria estratègica (en l'àmbit de l’empresa i del personal tècnic que hi intervé) mitjançant una relació de les actuacions estratègiques realitzades en altres empreses i el currículum professional del seu personal.

Aquesta línia és compatible amb la línia 2.1 (plans de millora tecnològica), és a dir, una mateixa PIME pot sol·licitar un projecte en ambdues línies simultàniament.

Inversions subvencionables

PIME                    OI

Inversions no subvencionables

Les inversions que no es justifiquin en aquesta línia.

Subvenció màxima

  • 12.000,00 euros per pla implantat a empresa.

Documentació general a la sol·licitud

Vegeu documentació general

Documentació específica a la sol·licitud

  • Historial de l'empresa consultora.

Documentació general a la justificació

Vegeu documentació general (pendent de publicació)

Documentació específica a la justificació

Cap.