Del 16 d’abril al 26 de juny 8 alumnes de formació professional de grau mitjà en Emergències Sanitàries de l’IES Josep Maria Llompart completaran la seva titulació realitzant les pràctiques formatives al Centre de Gestió d’Emergències 112. Aquesta part pràctica complementa l’activitat que ja varen realitzar el mes passat al centre en la qual s’els hi va explicar el funcionament d’aquest servei.

Pel desenvolupament de les pràctiques formatives és necessari realitzar un mòdul de Formació en Centres de Treball per la qual cosa s’ha formalitzat el corresponent acord de col•laboració entre l’IES Josep M. Llompart i GEIBSAU, que és l’empresa que gestiona les emergències de les Illes Balears i que depèn de la Conselleria d’Administracions Públiques.

Els alumnes realitzaran les pràctiques a la sala d’operacions de l’112 durant 40 hores distribuïdes en torns de 8 hores diàries, per tal de conèixer de primera ma el funcionament d’un centre coordinador d’emergències, i també atendran les demandes d’emergència i la posterior gestió i coordinació dels organismes que intervenen.