S’ha donat per finalitzat a la seu de del Servei d’Emergències 112 el curs de formació dirigit a agents del Cos Nacional de Policia que durant quatre dies han après el maneig de l’aplicació CAD Storm que permet seguir l’evolució de les incidències que es recullen des de l’112. Es tracta d’una eina de gestió informàtica dels incidents, a la qual ja es va incorporar en el seu maneig el CNP fa dos anys, que permet compartir informació i tenir coneixement de tota la informació aportada per la resta d’organismes que intervenen en una emergència i que pot ser vital en la seva  resolució.
L’aportació d’informació i la coordinació entre tots els organismes implicats en la resolució d’emergències té una traducció immediata en una major eficiència i una optimització de recursos tant materials com humans i per tant una millora en  l’atenció al ciutadà en situacions d’emergència.
Actualment hi ha 50 organismes integrats a la plataforma tecnològica de l’112, entre 42 cossos de policia local, bombers, serveis de salut, Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat,etc.
La primera sessió del curs ha estat teòrica, mentre que les pràctiques han estat més intenses i s’han desenvolupat al llarg de tres dies.
Els vuit alumnes que han participat en el curs van ser rebuts la primera jornada pel director general d’Interior, Emergències i Justícia, Sergi Torrandell, i pel director del SEIB112, Francisco Bosch.