El director del SEIB 112, Xisco Bosch, visità ahir als majors de Sant Jordi al municipi de Sant Josep de Sa Talaia a Eivissa per  explicar-los el funcionament del servei d’emergències 112. L’acte, que va acollir prop de seixanta persones, va comptar amb la presència de la batlessa d’aquest municipi, Neus Marí, i també d’un policia local, José Antonio Granados, responsable de la seguretat vial a la zona. 

Aquesta visita forma part d’un calendari de trobades que l’112 té previst realitzar amb distints col·lectius per tal de donar a conèixer a la població de les Illes Balears l’existència i el funcionament d’aquest servei públic.

A la xerrada el director del centre, acompanyat d’un tècnic de formació de l’112, explicà que es tracta d’un telèfon únic per a tota Europa, gratuït, que funciona les 24 hores del dia els 365 dies de l’any i que pot atendre les telefonades en diversos idiomes. També explicà la diferència entre una urgència i una emergència i com funciona el servei des de que es rep la telefonada fins que finalitza l’incident.