Passat el parèntesi estival, Emergències 112 ha reprès el seu programa "112 a les Escoles" amb una sessió divulgativa desenvolupada a l'escola anglesa The Academy,a Marratxí. Prop d'un centenar d'alumnes de 7 a 11 anys han participat en els tallers i la xerrada interactiva organitzats pels tècnics del SEIB 112 sobre l'ús i el funcioanament del telèfon únic europeu d'emergències.

El taller, per als infants més petits, ha consistit en la simulació d'incidents i l'assignació als escolars de diferents rols (policies, bombers, sanitaris i gestors telefònics) per analitzar conjuntament com es gestiona una emergència. La xerrada, a més de divulgar l'112, ha permès repassar amb els escolars alguns dels consells d'autoprotecció relacionats amb els riscs de la platja i la muntanya.

Els escolars s'han mostrat molt interessats en conèixer les peculiaritats de la feina que desenvolupen els professionals del món de les emergències, i han formulat moltes preguntes sobre casos concrets en els quals cal recórrer al telèfon únic d'emergències, sobre els eu volum de treball o sobre les bromes telefòniques.