Amb reunions que tindran una periodicitat mensual, una comissió de seguiment formada per membres de la Direcció General d’Interior, Emergències i Justícia i per membres de la Delegació del Govern, farà un estudi i seguiment permanent de les emergències que coordina el SEIB 112 en les quals hi intervenen la Guàrdia Civil i la Policia Nacional.


El conseller d’Administracions Públiques, Simón Gornés, ha manifestat en la reunió amb el delegat del Govern, José Maria Rodríguez, la seva voluntat que la col•laboració entre ambdues institucions sigui màxima, ja que les conseqüències es traduiran en una millor atenció al ciutadà en una siutació d’emergència. Per aconseguir-ho, Gornés i Rodríguez han posat damunt la taula la necessitat de revisar els protocols d’alerta i actuació, per tal que l’atenció a les emergències sempre sigui la necessària, però alhora de trobar una manera que permeti optimitzar tant els recursos humans com els materials.


En la reunió hi han estat presents, a més del conseller Gornés i el delegat del Govern, José Maria Rodríguez: la directora general d’Interior, Emergències i Justícia, Isabel Febrer; el director del SEIB 112, Francisco Bosch; el coronel en cap de la Guàrdia Civil, Basilio Sánchez Rufo i el cap superior de la Policia Nacional Antonio E. Jarabao de la Peña.