Més de 300 alumnes de primària de cinc centres escolars del municipi de Pollença varen participar d’una diada escolar orientada a la prevenció dels accidents a la muntanya i d’accidents de trànsit.

La Conselleria d’Administracions Públiques, a través del Servei d’Emergències de les Illes Balears 112, al llarg del dia va desenvolupar xerrades  orientades a difondre què és i com funciona el telèfon únic d’emergències 112 i quins consells d’autoprotecció s’han de tenir en compte per anar d’excursió. També hi va participar la Unitat Operativa d’Emergències amb l’exposició d’una moto nàutica, una llanxa pneumàtica i un vehicle tot terreny  amb material  de rescat a la muntanya; els voluntaris de Protecció Civil de Pollença varen realitzar tallers de primers auxilis, i els policies tutor del Consell de Coordinació Nord tallers de seguretat vial de circulació en bicicleta.

L'objectiu  principal d'aquesta jornada escolar es difondre entre la població infantil els principals consells d’autoprotecció per evitar accidents de trànsit i a la muntanya.