Un centenar de professionals participaren en la II Jornada Tècnica de Gestors d'Emergències organitzades pel SEIB 112 amb motiu del Dia Europeu de l'112 i dins dels actes programats per a commemorar el XVè aniversari de la seva posada en funcionament.

Els assistents pogueren analitzar aspectes relacionats amb la càrrega emocional del seu lloc de treball, així com amb l'atenció psicològica a les víctimes de catàstrofes. La psicòloga del SAMUR madrileny María Dolores Rolle, experta en casos com els atemptats de l'11-M a l'estació madrilenya d'Atocha o l'accident aeri de Barajas, va exposar les seves experiències en una de les ponències seguides amb més atenció.

El director del Centre d'Emergències 112 de Madrid, Alejandro Martínez, va tancar la Jornada amb una disertació sobre el model de gestió que integra a tots els organimes en un mateix espai físic i sota una mateixa plataforma tecnològica. Martínez, va lloar el model de "marca blanca" ideat pel SEIB 112 i va defensar la integració com la manera més eficient de gestionar les emergències.

El psicòleg de la UIB Jaume Rosselló i el director de l'Institut de les Qualificacions Professionals de Balears, Joan Estaràs, van completar el programa de la Jornada, durant la qual la directora del SEIB 112, Isabel Juste, també va presentar la Memòria d'Activitat corresponent a l'any 2010.