La consellera M. Núria Riera, acompanyada pel director general d'Interior, Emergències i Justícia, ha visitat aquest cap de setmana la IV Trobada de Cossos d'Emergències, emmarcada dins la primera fira d'Inca 2013. Durant la visita la consellera i el director general han visitat amb especial interès l'àrea on es trobaven els cossos d'emergències i, en especial les instal·lacions del SEIB 112 i de la Direcció General d'Interior, Emergències i Justícia.
D’entre l’ampli programa d’actes que es van desenvolupar al llarg del dia d'ahir, destacaren les activitats desenvolupades amb motiu de la IV Trobada de Cossos d’Emergència, organitzada per l’Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil d’Inca com ara  simulacres d’incendi i d’accident de cotxe, tallers de recuperació cardio-pulmonar, tallers d’educació vial, demostracions de recerca amb les diferents unitats canines participants, etc.
Aquesta trobada de cossos d’emergència, que enguany ha celebrat la quarta edició, ha consistit en una exposició pública de vehicles, mitjans i material dels diferents organismes d’emergències: voluntaris de Protecció Civil de diverses agrupacions, Bombers de Mallorca, Creu Roja, 801 Esquadró del SAR, Unitats de recerca canina agrupacions de voluntaris de protecció civil  i de la Policia Local de Sóller i Calvià, Cos Nacional de la Policia, Cos de la Guàrdia Civil, Policia Local d’Inca, Ibanat i  Fundació Natura Parc.
La Direcció General d’Interior, Emergències i Justícia,  ha participat amb la Unitat de Comandament Avançat, una moto nàutica, una llanxa pneumàtica i un vehicle tot terreny i també ha comptat amb un espai reservat pel Servei d’Emergències de les Illes Balears (Seib112), que al llarg del dia ha desenvolupat tallers de dibuix pels més petits, per donar-los a conèixer quès i com funciona el telèfon únic d’emergències 112. 
La consellera, durant tota la visita ha estat acompanyada pel batle d’Inca, Rafel Torres, i pel director general d’Interior, Emergències i Justícia, Sergi Torrandell, entre d’altres autoritats.