El batle d’Andratx, Llorenç Suau, acompanyat per membres del seu equip, ha visitat les instal·lacions del SEIB 112. La consellera d’Administracions Públiques, Núria Riera, i el director general d’Interior, Emergències i Justícia, Sergi Torrandell, els han rebut i els han acompanyat en una visita a les instal·lacions.

Llorenç Suau i la resta de membres de l’Ajuntament d’Andratx han rebut una explicació sobre el funcionament del Servei d’Emergències 112 i les línies bàsiques de la coordinació dels organismes que hi intervenen. En aquest sentit, s’ha explicat com funciona el programa CAD per seguir les incidències, i els avantatges que té per a tots els organismes que hi estan integrats ja que permet conèixer de primera mà l’estat de qualsevol emergència a través de la informació aportada per tots els que participen en la seva resolució.

Riera i Torrandell han acompanyat el batle a veure en primera persona com és la sala d’atenció de telefonada i la feina dels gestors telefònics. Llorenç Suau ha comprovat que a la sala hi ha integrats 2 membres dels Bombers de Mallorca i no descarta que s’hi puguin integrar membres de la Policia Local d’Andratx.