Observatori de Joventut de les Illes Balears (OBJIB)

Observatori de Joventut de les Illes Balears
 

Benvinguts al portal de l’Observatori de la Joventut de les Illes Balears (OBJIB), espai de recerca, reflexió i documentació sobre els joves i les joves a les Illes.

Aquí trobareu, a la vostra disposició, un important volum de dades i d’informació útils per obtenir una radiografia general de la realitat de les persones joves. El col·lectiu de 15 a 29 anys representa un 16.4 % de la població de Balears, arribant a més d'un 24.3 % si es té en compte la franja d’edat de 30 a 34 anys (padró 2016).


L'OBJIB estrena Mirada Jove, un canal que recull els testimonis dels joves i les joves sobre la seva realitat.

Cada mes, durant 15 mesos, es tractarà un tema i es publicarà un vídeo al canal de youtube de l'OBJIB cada divendres que es vincularà a les xarxes socials en matèria de joventut dels perfils del mateix OBJIB (Instagram, Facebook, Twitter).

 Imatge youtube.png  Imatge instagram.jpg  Imatge facebook.png  Imatge twitter.png 

El divendres dia 24 de novembre vam estrenar el primer vídeo complet de Mirada Jove. Aquest mes els joves i les joves parlen sobre què significa ser jove, quan es deixar de ser-ho, el sentiment de generació, les amistats,... en definitiva sobre com es configura la identitat juvenil.

   

 desc_INFOGRAFIA Població I.jpg

desc_INFOGRAFIA Població II.jpg

 

 

Ajuda'ns a millorar l'Observatori

Clica aquí i envia'ns els teus comentaris o suggerències.

Si ho prefereixes escriu-nos a observatorijove@ibjove.caib.es

 

 

 

Català - Castellano