Participació ciutadana

 

preguntames.jpg

A l'espai "La pregunta del mes" donam l'oportunitat d'opinar a la ciutadania sobre diversos temes d'interès a les nostres illes. Des d'aquí podreu dir la vostra sobre la pregunta d'aquest mes i també consultar els resultats de les preguntes dels mesos anteriors.

 

Resultats preguntes anteriors 

PREGUNTA DEL MES DE JULIOL DE 2016


La Conselleria de Transparència, Cultura i Esports, a través de la Direcció General d'Esports i Joventut, vol posar en marxa un programa de valors en l'esport a les Illes Balears, especialment en edat escolar. Per aquest motiu ha iniciat els contactes amb les administracions i les entitats amb responsabilitats en el món de l'esport per consensuar i coordinar totes les actuacions que cal desenvolupar.1. Creus que és necessari desenvolupar un programa per treballar els valors de l’esport en l’edat escolar a les Illes Balears?

En el cas que la resposta sigui negativa


2. Quines són les actituds negatives d’esportistes, tècnics i públic que es produeixen durant la pràctica de l’esport de competició?


3. Quines vessants creus que és més necessari treballar en un programa de valors a l’esport en l'edat escolar a les Illes Balears? (n'heu de contestar com a mínim 1 i com a màxim 3)

 

 

 

 

 

Català - Castellano