Participació ciutadana

 

preguntames.jpg

Aquest servei pretén mantenir un diàleg constant entre el Govern de les Illes Balears i la ciutadania sobre temes d’interès general, mitjançant “La pregunta del mes”. Aquest espai recull informació sobre les opinions i preferències de la ciutadania, que utilitzarem per millorar els nostres serveis i per incorporar els seus suggeriments i inquietuds als processos de planificació i gestió dels recursos de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

 

 

Resultats preguntes anteriors 

PREGUNTA DEL MES DE NOVEMBRE

El Govern de les Illes Balears ha posat en marxa el Servei de Cita Prèvia, per facilitar a la ciutadania la realització de tràmits relacionats amb serveis socials (PNC, targeta bàsica complement de lloguer, dependència, termalisme-viatges Imserso, família-parelles estables, mediació familiar, etc.) a les seus de dependència de Palma, Inca i Manacor i al Centre Base de Palma, amb la finalitat de millorar l'atenció i evitar temps d'espera innecessaris.

Pregunta del mes novembre 2014Coneix l'existència d'aquest servei i de les possibilitats que ofereix? (n'heu de contestar com a mínim 1 i com a màxim 1)

 

 

 

 

Català - Castellano