Serveis a empreses

 

Parc Balear d'Innovació Tecnològica - ParcBIT

Què és la Incubadora d'Empreses de ParcBIT?

La Incubadora d'Empreses de ParcBIT és un espai en el qual desenvolupar el teu projecte; a més de l'espai físic, oferim un conjunt de serveis de suport amb els que volem ajudar a emprenedors a dur a terme amb èxit els seus projectes.

 

Modalitats

 

On es troba?

ParcBIT és el Parc d'Innovació Tecnològica de les Illes Balears, situat junt a la Universitat de les Illes Balears; una ubicació excel·lent, en un entorn natural i a 10 minuts (7,5 km) del centre de la ciutat.

 

 Ir

 

Cóm et podem ajudar?

 

  • Disposam d'espai per treballar des de 50€ mensuals.
  • Oferim suport en l'elaboració del pla de negoci.
  • Formació en gestió empresarial.
  • Provocam la generació d'oportunitats; a través de la celebració de jornades entre emprenedors, amb inversors, presentant eines de finançament, etc. 

 

Els nostres espais d'incubació: 

• Col·laborativa: un lloc de feina al centre de ‘coworking’, amb connexió a internet, impressora, sala de reunions, bústia, etc. per 50€/mes.

• Física: mòduls individuals d'entre 25 i 65 m2 equipats amb mobiliari, "rac" de comunicacions, etc. per un preu entre 7 i 9€ el metre quadrat. Preu que es bonifica:  al 75% durant el primer any; 50% el segon; i, 25% el tercer.

 

Com puc sol·licitar accés?

Explica'ns la teva idea emplenant el formulari que trobaràs a: http://www.innovacioparcbit.es/incubate i ens posarem en contacte amb tu per a una entrevista personal.

 

Vídeos relacionats

 

 


Català - Castellano