LOGO CAIB
Contingut
15 octubre 2018| <9ªL> Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat

Els afectats per la torrentada tindran una targeta de transport públic gratuïta NNota Informativa

Foto de noticia

Els afectats per la torrentada tindran una targeta de transport públic gratuïta

Es posarà en marxa un servei d’autobús cada hora entre Sant Llorenç i Manacor, que se suma a la línia regular avui recuperada

Les persones afectades per les inundacions del Llevant tindran a la seva disposició una targeta de transport públic gratuïta que els facilitarà la mobilitat. La targeta del TIB es podrà obtenir a la finestreta única que obrirà el Govern de les Illes Balears a l’Ajuntament de Sant Llorenç per agilitar tots els tràmits als veïns. Així ho ha explicat avui la presidenta Francina Armengol a Sant Llorenç. La targeta gratuïta tindrà una validesa de dos mesos.
 
Igualment, també per facilitar la mobilitat dels veïnats de Sant Llorenç afectats per la riuada s’establirà un servei especial d’autobús que connectarà cada hora, en els dos sentits, Sant Llorenç amb Manacor.
 
Durant la jornada d’avui, el Consorci de Transports de Mallorca (CTM) està ultimant amb l’empresa concessionària de la zona la posada en marxa d’aquest servei especial, que es preveu que comenci entre demà dimarts i dimecres. L’objectiu, atenent a les peticions fetes per l’Ajuntament de Sant Llorenç, és que el servei estigui operatiu des de primera hora del matí fins al vespre. L’autobús llançadora tindrà sortida de Sant Llorenç a partir de les 6.15 h, cada hora (7.15 h, 8.15 h...) fins a les 20.15 h. Aquest servei especial se sumarà a la línia regular de transport per carretera amb Sant Llorenç, que avui ha reprès el servei amb trajectes des de les 6.25 h fins a les 21.00 hores (des de Sant Llorenç) i darrer servei des de Manacor a les 21.10 hores.
 
S’informarà puntualment del moment en què entri en funcionament el servei especial de llançadora. Les parades del bus llançadora seran les habituals de la línia 411. En sentit Manacor: c/ de Mossèn Galmés – c/ de la Tramuntana i c/ de Mossèn Galmés – c/ de Lepant. I en sentit Sant Llorenç: c/ de Mossèn Galmés, números 32 i 114. A Manacor, el bus farà un trajecte circular amb parades a Molí d’en Polit, plaça de sa Mora i rambla Rei en Jaume.