LOGO CAIB
Contingut
29 juliol 2021Conselleria de Salut i Consum

COVID-19: La Consejería de Salud avanza a este fin de semana la administración de la segunda dosis de AstraZeneca NNota Informativa

Foto de noticia

COVID-19: La Consejería de Salud avanza a este fin de semana la administración de la segunda dosis de AstraZeneca

Les persones de 60 a 69 anys que tenen cita durant el mes d’agost poden avançar voluntàriament la vaccinació als dies 31 de juliol i 1r d’agost

La Conselleria de Salut i Consum ha decidit avançar a aquest cap de setmana (dissabte 31 de juliol i diumenge 1r d’agost) l'administració de la segona dosi d'AstraZeneca per a tota la població que està pendent de completar la vaccinació durant el mes d’agost.

D'aquesta manera, les persones d’entre 60 i 69 anys pendents de completar la pauta de vaccinació rebran un SMS que informa que poden avançar voluntàriament l’administració de la segona dosi a aquest cap de setmana. Per a això, hauran d’anar sense cita al mateix centre de vaccinació i a la mateixa hora que tenien assignats. Aquest col·lectiu és de 6.148 persones.

A causa de l'increment del nombre de casos positius provocats per la variant delta, Salut ha decidit avançar tant com es pot la segona dosi d'aquest grup poblacional per completar la pauta de vaccinació. Salut recomana a totes les persones que avancin la segona pauta de vaccinació si estan en disposició de fer-ho, per arribar abans a la immunització.

A més, es recorda a totes les persones menors de 60 anys que encara estan pendents de completar la pauta de vaccinació amb AstraZeneca que també poden aprofitar aquestes dues jornades per completar-la. Aquest col·lectiu pot anar sense cita als centres habilitats que es troben en el web del Servei de Salut (www.ibsalut.es/segona-dosi-astrazeneca).

És important remarcar que la vaccinació és segura i eficaç per combatre la pandèmia de COVID-19, com demostra l’evidència científica.