10 abril 2018 | <9ªL> Conselleria de Treball, Comerç i Indústria

El SOIB realitza la preselecció de personal per a cobrir més de 100 llocs de feina de la nova seu de Thomas Cook a Palma NNota Informativa

El SOIB realitza la preselecció de personal per a cobrir més de 100 llocs de feina de la nova seu de Thomas Cook a Palma

El servei d'Intermediació del SOIB Empreses ha dut a terme avui un procés de selecció de personal per al grup Thomas Cook amb l'objectiu de cobrir més de 100 llocs de treball d'auxiliars d’administració. Amb aquest nou procés el SOIB haurà facilitat la cobertura de 120 llocs de feina per a Thomas Cook en aquesta temporada, ja que el passat mes de febrer el servei d'ocupació va tramitar ofertes d'aquesta empresa per a aquest mateix perfil.

A través del procés iniciat avui, Thomas Cook vol cobrir un centenar de llocs de feina amb un perfil professional d’auxiliar d’administració per treballar a la nova seu central a Palma. En concret, l’empresa necessita incorporar empleats per als departaments de facturació i de comptabilitat.

Aquest matí, a la seu de la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria, personal tècnic del SOIB han realitzat la primera entrevista a les persones candidates preseleccionades, en col·laboració amb personal tècnic de Thomas Cook.

El servei d'intermediació del SOIB pretén amb aquest tipus d'accions generar oportunitats per a les persones inscrites com demandants d'ocupació al SOIB i les que estan apuntades per millora de treball. Les persones interessades poden trobar més informació al cercador d'ofertes de feina del SOIB.