LOGO CAIB
10 novembre 2017Conselleria de Treball, Comerç i Indústria
Foto de noticia

Nupcial Bridal Experience obre a Son Termes amb 78 expositors

El conseller de Treball, Comerç i Indústria, Iago Negueruela ha inaugurat aquest matí la 24a edició de Nupcial Bridal Experience, la fira d’organització de noces, que enguany se celebra a Son Termes. El certamen, organitzat per l’Institut d’Innovació Empresarial (IDI), es pot visitar fins el proper diumenge, 12 de novembre, d’11 a 21 hores.

El conseller ha destacat les novetats que presenta enguany Nupcial, començant per la ubicació. Negueruela ha afirmat que “Son Termes facilita la relació entre expositor i client, al mateix temps que permet als nuvis situar-se en un ambient més semblant al d’unes noces”. L’acte d’inauguració també ha comptat amb la presència de la directora general de Comerç i Empresa, Pilar Sansó, i la directora gerent de l’IDI, Núria Hinojosa.

Nupcial Bridal Experience arriba enguany amb una imatge i filosofia adaptada a les noves generacions que decideixen casar-se o simplement organitzar una gran festa per celebrar la seva unió. Les parelles cerquen festes diferents, on es combina diversió amb moments inoblidables. Per això, Nupcial serà com una gran celebració de tres dies (del 10 al 12 de novembre) on els nuvis podran imaginar i experimentar la seva festa, alhora que coneixen tota l’oferta existent en organització de noces.

Nupcial Bridal Experience reuneix 78 expositors de sectors com moda cerimonial i complements, joies, restauració, càterings, pastisseries, música i espectacles, organització de noces, lloguer de cotxes, agències de viatges, discoteques i sales de festa, hotels, fotografia i vídeo, entre d’altres. L’objectiu és que els visitants puguin organitzar tota la celebració sense sortir de la fira.

Bus i aparcament gratuït

Per tal de facilitar la visita a Nupcial, Son Termes disposa d’un aparcament gratuït per als visitants. Així mateix, s’ha contractat un servei de bus gratis que connectarà el centre de Palma amb Son Termes durant els tres dies.

Passarel·la Nupcial

Un any més, l’activitat més esperada de Nupcial és la Passarel·la, una desfilada de moda cerimonial protagonitzada per quinze expositors de vestits de núvia, nuvi, patges i convidats. Les firmes que desfilaran seran: Tania Presa, Mafedo Nuvis, Y Comieron Perdices, Glam & Chic, El Corte Inglés, Sueños de Novia, Gala, Nuestras Novias, Xantú, Lena & Lena, Uomo Novios, Somnis Mediterranis, Mundo Novias, Pronovias, i Fusión Kar Luis. Cada empresa presentarà sis models diferents que mostraran totes les propostes del panorama nupcial.

La desfilada, totalment gratuïta per als visitants, serà el dissabte, 11 de novembre, a les 19 hores a l’exterior del recinte.

A més, la Passarel·la Nupcial tendrà enguany un convidat molt especial, Adlib Moda Ibiza gràcies a la col·laboració del Consell Insular d’Eivissa. Un total de sis dissenyadors mostraran una creació a la desfilada. Els creadors seran Tony Bonet amb la col·laboració de la dissenyadora de joies Elisa Pomar, Ibimoda, Dira Moda Ibiza, Piluca Bayarri, Vintage Ibiza i Virginia Vald. Espardenyes Torres calçarà alguns dels models d’Adlib.

S’ha de destacar que Ana Marttin Shoes també col·laborarà en la desfilada. Per la seva banda, María y José, Escuelas de Peluquería, s’encarregarà de la perruqueria i el maquillatge dels models. Els alumnes de l’Escola d’Art i Superior de Disseny de les Illes Balears vestiran els models. La passarel·la, patrocinada per Inear-Mallorca, compta amb el suport de Vivi Eventos & Decoración, Nautalia Viajes, El Corte Inglés, l’Hotel Nixe Palace, i el restaurant Peix Vermell.

La primera fila de la passarel·la Nupcial estarà protagonitzada per la model i presentadora Mireia Canalda, convidada a la fira i madrina d’Adlib Moda Ibiza, i sis blogueres de Mallorca i Eivissa especialitzades en moda: Patri Bárcena, María José García, Alba Soto, Mónica Flaquer, Natalia Aestenes) i Anita Moreno. El presentador de la passarel·la serà el periodista Carlos Duran.

Tallers i exposicions permanents

Un dels valors afegits de l’edició d’enguany seran els tallers que tendran lloc durant els tres dies de la fira. Comptarem amb pastissers, fotògrafs, joiers, dj, decoradors i organitzadors de noces que donaran consells i respondran els dubtes de les parelles sobre diferents temes.

Durant els tres dies, es pot visitar l’exposició dels alumnes de l’Escola d’Art i Superior de Disseny de les Illes Balears que mostraran les seves creacions relacionades amb moda nupcial.
Així mateix, hi ha una exposició permanent de cotxes de lloguer per a la cerimònia de Love Cars Mallorca, i de foodtrucks de Variat Mallorca i Wanderlust, com a una opció diferent per a la festa.

Tota la informació i les activitats relacionades amb aquesta mostra es poden consultar a la web www.nupcialib.es