LOGO CAIB
5 març 2018Presidenta
Foto de noticia

Suport del Govern a la vaga feminista del 8-M

El Govern de les Illes Balears ha fet avui explícit el seu suport a la vaga feminista convocada per aquest dijous, 8 de març, coincidint amb el Dia Internacional de la Dona.

La presidenta Francina Armengol, la vicepresidenta Bel Busquets i les conselleres Pilar Costa, Catalina Cladera, Fina Santiago, Patricia Gómez i Fanny Tur, juntament amb alts càrrecs del Govern, s’han fotografiat al pati del Consolat de Mar davant una pancarta amb el lema ‘Jo sí, orgullosament feminista’.

El Govern ha mostrat en reiterades ocasions el seu compromís amb la igualtat i en defensa de la dona.

Va impulsar la Llei 11/2016, de 28 de juliol, d'igualtat de dones i homes, una norma pionera en quant defineix sis tipus de violències masclistes i tipifica l’impagament de les pensions com a violència econòmica, i ha posat en marxa el Pacte social contra les violències masclistes.

Dins d’aquest Pacte s’emmarca el pla transversal 2017-2020, que implica les 10 conselleries i conté 6 línies estratègiques, 23 objectius i 135 mesures i està dotat amb 13,6 milions d’euros, que representen un increment del 73% en relació amb l’anterior projecte.