LOGO CAIB
Contingut
14 gener 2020Conselleria de Mobilitat i Habitatge
Foto noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

El Govern construirà una nova promoció de 23 HPO aquest 2020 a Santanyí

El conseller de Mobilitat i Habitatge, Marc Pons i la batlessa de Santanyí, Maria Pons han mantingut una reunió aquest matí per tractar diversos temes de competència de la Conselleria que afecten el municipi. El tema més rellevant ha estat la construcció d'una nova promoció d'habitatge públic al solar situat al C/ Coves des Vicari a Santanyí.


La promoció, que es construirà al municipi, serà de 23 habitatges i 23 places d'aparcament. D'aquest total de 23 HPO, 17 seran de dos dormitoris i 6 d'un dormitori i oscil·laran entre els 50 i els 70 metres quadrats. El cost total d'aquest projecte és de 3,6 milions d'euros.


En aquests moments l'IBAVI ja disposa del projecte bàsic i a l'espera d'obtenir la llicència, que l'Ajuntament s'ha compromès a tramitar amb agilitat per poder començar en més aviat possible.


El conseller Marc Pons ha dit que: "reiteram el nostre compromís a construir habitatge públic a tots aquells solars que ens cedeixin i demanam tant a l'Ajuntament de Santanyí com a la resta d'ajuntaments de les Illes Balears que ens posin a disposició sòl per poder-hi construir". En aquest sentit, la batlessa Maria Pons ha destacat que: "estam molt contents de la construcció d'aquesta promoció i mostra de la nostra implicació ens comprometem a rebaixar l'IBI un 95% en aquests habitatges públics".