LOGO CAIB
Contingut
22 maig 2020Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball
Foto noticia

Ratificada la continuïtat de Maria Tugores en la direcció de l’Escola d’Hoteleria

\ El Consell de Govern es dona per assabentat de la ratificació del càrrec, aprovada pel Consell de Direcció de l’EHIB el proppassat 26 de febrer
\ El Govern també es dona per assabentat del Pla Anual d’actuació del centre, que continua amb la implantació del grau de Direcció Hotelera


El Consell de Govern s’ha donat per assabentat de la ratificació de Maria Tugores Ques en el càrrec de directora gerent de l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears, aprovada el 26 de febrer passat per mitjà d’un acord del Consell de Direcció del Consorci de l’Escola.

Així mateix, el Consell de Direcció de l’EHIB va acordar aprovar el Pla Anual d’actuació del centre corresponent a l’any 2020. Entre altres aspectes del Pla, cal remarcar la implantació del segon curs —i, a partir del setembre, del tercer— del grau de Direcció Hotelera, que des del 2019 s’imparteix en aquest centre.

A més, l’EHIB continuarà potenciant la formació contínua, fonamentalment per a professorat de cuina i restauració. També es continuarà amb l’oferta de formació professional per a l’ocupació i s’estudiaran noves ofertes formatives adaptades a les noves necessitats del sector.