LOGO CAIB
Contingut
22 maig 2020Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca
Foto noticia

Educació ampliarà el CEIP Guillem Ballester i Cerdó de Muro amb un pressupost de més de 570 mil euros

\ El projecte preveu ampliar la superfície del centre amb quatre noves aules de primària, dues aules de reforç i lavabos  

\ Aquesta actuació donarà resposta a les necessitats d’escolarització del municipi de Muro 

El Consell de Govern ha aprovat avui autoritzar l’Institut Balear d’Infraestructures i Serveis Educatius (IBISEC) la despesa de 570.526 euros per a la licitació de les obres d’ampliació del CEIP Guillem Ballester i Cerdó, a Muro. Aquesta actuació solucionarà els problemes d’infraestructures del centre i del municipi. 

Les obres suposen la construcció d’un annex a l’actual edifici amb sis noves aules i lavabos. El centre ampliarà la superfície en 345 m2. 

Per dur endavant aquest projecte cal l’autorització del Consell de Govern, ja que la iniciació de qualsevol expedient de despesa per part de les entitats que integren el sector públic empresarial i fundacional, del qual es puguin derivar obligacions econòmiques per a l’entitat superiors a 500.000 euros, requereix aquesta autorització. 

El projecte sortirà pròximament a licitació per 570.526 euros i amb un termini d’execució de sis mesos.  

Projecte de millora del CEIP Guillem Ballester i Cerdó de Muro
Aquesta ampliació del CEIP Guillem Ballester i Cerdó s’entén com una continuació de la planta baixa de l’edifici existent i ampliarà la superfície del centre en 345 m2. 

L’obra preveu la construcció de sis noves aules. Quatre es destinaran a primària i dues seran de reforç. També es construirà un nucli de lavabos. 

El projecte preveu que en l’annex es disposin les quatre noves aules de primària i  sota el porxo de l’edifici existent, les dues aules de reforç i els lavabos. Els dos patis existents al porxo permetran la il·luminació natural de les dues aules. 

Aquesta actuació de més de 570 mil euros és una de les obres previstes en el Pla d’Infraestructures Educatives 2016-2023 per a les Illes Balears, que pretén respondre de manera ordenada i objectiva a les necessitats estructurals que presenten els centres educatius de les Balears.