LOGO CAIB
Contingut
15 abril 2020Presidenta
Foto noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

Armengol tracta l’assistència sanitària i sociosanitària amb els consells insulars i els ajuntaments

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha mantingut aquest dimecres la seva reunió periòdica amb els consells insulars i els ajuntaments per tractar l’assistència sanitària i sociosanitària a cada illa per tal de contenir el Covid-19, amb especial atenció a l’afectació del virus sobre les residències de gent gran i persones amb discapacitat.

Armengol també ha aprofitat la trobada per explicar el contingut de l’acord assolit avui mateix a la Mesa de Diàleg Social per al manteniment dels llocs de feina i la protecció del teixit empresarial de les Illes Balears davant els efectes econòmics de la pandèmia.

La presidenta Armengol ha estat acompanyada a la reunió per la consellera de Presidència, Cultura i Igualtat, Pilar Costa. A la reunió per videoconferència hi han assistit les presidentes del Consell de Mallorca, Catalina Cladera; del Consell Insular de Menorca, Susana Mora, i del Consell Insular de Formentera, Alejandra Ferrer, així com el president del Consell Insular d’Eivissa, Vicent Marí. També hi han participat el batle de Palma, José Hila, i el president de la FELIB, Antoni Salas.