LOGO CAIB
Contingut
13 agost 2019Conselleria d'Administracions Públiques i Modernització
Foto de noticia

La trobada, que s’ha celebrat en la seu de la Secretaria Autonòmica de Memòria Democràtica i Bon Govern, ha servit per analitzar la necessària coordinació que hi ha d’haver entre la Direcció General de Transparència del Govern i l’Oficina de Prevenció i Lluita contra la Corrupció de les Illes Balears.

Al llarg de la trobada, s’han abordat aspectes de coordinació com és l’accès per part de la Direcció General de Transparència a les declaracions de béns i activitats dels càrrecs públics del Govern. Una informació pública que gestiona directament l’Oficina Anticorrupció i que ha de figurar al Portal de Transparència del Govern de les Illes Balears, tal i com preveu la Llei 16/2016 de creació de l’Oficina.

L’objectiu de la Secretaria Autonòmica és que aquesta informació estigui el més actualitzada possible respectant, en tot moment, la normativa de Protecció de Dades. Per això, també s’ha parlat de la necessitat d’optimitzar recursos i de simplificar la tramitació i la gestió d’aquesta informació.

A la reunió han assistit el secretari autonòmic Jesús Jurado, el director de l’Oficina Anticorrupció, Jaume Far, la directora general de Transparència, Marina Crespí, el cap d’àrea d’Ètica Pública, Prevenció i Integritat de l’Oficina Anticorrupció, Tòfol Milán i el cap de l’equip tècnic, Toni Oliver.