LOGO CAIB
Contingut
13 agost 2019Conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius
Foto noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

La promoció i modernització del comerç de proximitat, un dels reptes de la conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius


El vicepresident i conseller de Transició Energètica i Sectors Productius, Juan Pedro Yllanes, i el director general de Comerç, Miquel Piñol, s’han reunit avui amb representants de Pimeco i Afedeco per parlar de les necessitats i accions necessàries a dur a terme per millorar la situació del petit i mitjà comerç.

Durant les reunions hi ha hagut bona sintonia entre ambdues parts per tal de potenciar el comerç de proximitat.  A més, des de la conselleria s’ha adquirit el compromís d’impulsar amb incentius la innovació i modernització del petit i mitjà comerç, el comerç tradicional i el comerç emblemàtic i establir línies específiques de finançament. Així mateix, es donarà suport a iniciatives com la del “Centre Comercial Cel Obert” a zones urbanes.

La Direcció General de Comerç va ser present durant la firma, la setmana passada, del conveni del sector on es va acordar una pujada de sous de l’11% en 4 anys, a  més d’altres drets laborals per als més de 62.000 treballadors i treballadors que es veuen afectats.