LOGO CAIB
14 novembre 2017Conselleria de Cultura, Participació i Esports
Foto de noticia

El Govern amplia les ajudes per als desplaçaments interilles dels esportistes i els clubs

\ S’inclouen les categories infantil i cadet en les ajudes interilles
Ja s'ha publicat al BOIB la resolució per la qual s’aproven les ajudes per interilles per a la pròxima temporada. Aquestes ajudes han experimentat una millora en relació als esportistes que se’n podran beneficiar ja que també s’inclouen com a novetat les categories infantil i cadet, que s’afegeixen a les categories juvenil, júnior i absoluta ja existents
 
La partida pressupostària suma un total de 1.500.000€, amb els quals es cobreixen el 100% de les despeses de desplaçament entre les Illes Balears per als clubs i esportistes.
 
Una altra de les millores en relació a aquestes ajudes és que també s’inclouen com a novetat per aquesta nova temporada els trajectes de l’esport en edat escolar entre Eivissa i Formentera, que abans assumia el Consell d’Eivissa.
 
Les finals d’esport escolar que organitza el Govern de les Illes Balears també s’inclouen dins aquestes noves ajudes, que assumeix així la despesa de desplaçament dels esportistes. Amb tot, es promou la descentralització de les finals. A Eivissa, enguany se n’han fet dues, cinc a Menorca i dues a Formentera, i el 2018 n’hi haurà fins a set a Eivissa, cinc a Menorca i dues a Formentera.
 
Amb aquestes ajudes, se subvencionen els desplaçaments interinsulars realitzats entre el 20 de desembre de 2017 i el 10 de febrer de 2019, seguint el procediment detallat a la resolució publicada aquest 14 de novembre al BOIB.