LOGO CAIB
Contingut
5 desembre 2019Conselleria de Salut i Consum
Foto noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

La consellera de Salut i Consum es reuneix amb la Plataforma Ciutadana per la Sanitat Pública


La consellera de Salut i Consum, Patricia Gómez, s’ha reunit amb representants de la Plataforma Ciutadana per la Sanitat Pública. A la reunió també han assistit el director general de Prestacions i Farmàcia, Nacho García, i la directora general de Salut Pública i Participació, Maria Antònia Font.

Durant la trobada, els representants de la conselleria i de la plataforma han posat en comú un total de 24 propostes encaminades per millorar l’accés, l’equitat i la participació de la ciutadania en el sistema sanitari públic. En concret, s’ha parlat sobre la recuperació i l’increment dels drets de la ciutadania, igualtat i salut sexual i reproductiva, gestió pública i transparència, gestió i accés als medicaments, la millora dels serveis, i accions de prevenció i promoció de la salut.

Formen part de la plataforma l’Associació per a la Defensa de la Sanitat Pública de les Illes Balears, Dones de les Illes Balears per la Salut, ALAS, ATTAC Mallorca, Endavant Balears Plataforma Garantitzem les Pensions, Fòrum Social de Mallorca, La Defensa de Consumidors i Usuaris de Balears, Associació Dignitat i Solidaritat, Federació d’Associació de Veïns de Palma, Metges del Món Illes Balears, MedicusMundi Mediterrània i Amics dels Llaços Grisos.