LOGO CAIB
5 sembre 2017Conselleria d'Educació i Universitat
Foto de noticia

Els Conservatoris Professionals reben nou equipament musical

La Conselleria d’Educació i Universitat, mitjançant la Direcció General de Planificació, Ordenació i Centres, va convocar el passat mes d’octubre un concurs públic per subministrar equips musicals als conservatoris professionals de música de les Illes Balears per valor de 209.000 euros. Un material necessari i que dona resposta a la necessitat urgent de renovar els equips musicals de tots els centres de les Illes.
 
Equipament musical per els 4 Conservatoris Professionals

La Conselleria ha adquirit per a cada un dels conservatoris un lot de pianos, un altre d’instruments de percussió i un darrer d’instruments de vent. Per illes, es preveu una inversió de 55.300 euros a Mallorca, de 67.200 euros a Menorca, de 76.500 euros a Eivissa i de 10.000 euros a Formentera.
 
A dia d’avui el Conservatori Professional de Mallorca ja ha rebut 3 pianos verticals. El Conservatori Professional d’Eivissa i Formentera per la seva part, ja compta amb 2 pianos de cola i 3 pianos verticals. I el Conservatori Professional de Menorca ha rebut 1 piano de cola, 1 piano vertical i 1 saxòfon.   
 
Per l’arribada de la resta d’equips tot apunta que, a finals d’any, tots els instruments ja hauran arribat als conservatoris professionals de música de les Illes Balears.
 
Amb l’adquisició d’aquests instruments es cobriran part de les demandes d’equipament musical dels centres.