LOGO CAIB
9 novembre 2017Conselleria de Cultura, Participació i Esports
Foto de noticia

El Govern paga els viatges entre les Pitiüses de l’esport en edat escolar

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports ha presentat avui la nova convocatòria d’ajuts per als desplaçaments entre les illes de la comunitat autònoma per assistir a les proves esportives del programa oficial de competicions federades de les Illes Balears dels esportistes i clubs esportius illencs.
 
La principal novetat és que a partir d’aquesta temporada esportiva el Govern de les Illes Balears cobrirà per primera vegada els cost dels desplaçaments entre Eivissa i Formentera de l'esport en edat escolar de les categories benjamí i aleví dels esportistes empadronats a les Illes Balears, una connexió les despeses de la qual fins ara mai havia assumit el Govern sinó el Consell d’Eivissa.
 
L’altra novetat que incorpora la Conselleria de Cultura, Participació i Esports en aquesta nova convocatòria d'ajuts és la inclusió a partir d’ara de les categories infantil i cadet dels esportistes empadronats a qualsevol municipi de les Illes Balears a l’hora de poder ser beneficiaris dels ajuts, com ja ho eren les categories juvenil, júnior i absoluta.
 
La consellera de Cultura, Participació i Esports, Fanny Tur, ha presentat aquestes novetats conjuntament amb el conseller insular d'Educació, Patrimoni, Cultura, Esports i Joventut, David Ribas, del Consell d’Eivissa, i el director insular d'Esports i Joventut, Fernando Gómez.
 
Fanny Tur ha informat de l’augment de totes les partides per a desplaçaments d’esportistes tant entre illes, de 800.000 € a 1.000.000 €, com a la Península. Així mateix, també ha destacat l’augment en les finals escolars a Eivissa, on enguany se n’han fet dues i dues a Formentera, i el 2018 n’hi haurà fins a set a Eivissa i dues a Formentera.
 
Aquesta nova convocatòria d’ajuts interilles es publica en el Butlletí Oficial de les Illes Balears el pròxim dimarts 14 de novembre